Насловна » Актуелно » Вести » Евидентирање клизишта на територији општине Коцељева

05.05.2015.

Евидентирање клизишта на територији општине Коцељева

Евидентирање клизишта на територији општине Коцељева

Стручни тим Кабинета министра без портфеља задуженог за ванредне ситуације Велимира Илића обишао је у понедељак, 04. маја 2015. године, клизишта на територији општине Коцељева, ради прикупљања неопходних информација у циљу израде елабората краткорочних и дугорочних мера санације клизишта на територији те општине.

Након разговора са општинским руководством утврђено је да на територији општине Коцељева постоји око 250 евидентираних клизишта, од којих су многа активирана након прошлогодишњих поплава, услед чега је угрожено десет стамбених објеката као и део путне инфраструктуре.

Евидентирање клизишта на територији општине Коцељева Евидентирање клизишта на територији општине Коцељева Евидентирање клизишта на територији општине Коцељева Евидентирање клизишта на територији општине Коцељева Евидентирање клизишта на територији општине Коцељева Евидентирање клизишта на територији општине Коцељева

Стручни тим обишао је најугроженије стамбене и инфраструктурне објекте, док ће на основу будућих геотехничких испитивања клизишта бити утврђени и остали приоритети приликом израдe Главних грађевинских пројеката санације клизишта на територији општине Коцељева.

Министарство унутрашњих послова Сектор за ванредне ситуације Министарство пољопривреде и заштите животне средине Србијаводе Србијашуме Министарство одбране